Real Noorderwijk behaalde een verdiende overwinning tegen Turquoise Antwerpen. Het werd 6-1.

Real Noorderwijk  -  Turquoise Antwerpen  6  -  1

Verdiend

Noorderwijk had ingegrepen na een tegenvallende heenronde. Van den Eynden en De Kok waren niet geselecteerd voor de eerste wedstrijd van de terugronde. Beiden zijn toppers maar hun rendement lag ruim onder de verwachtingen de voorbije maanden.

Na 2 minuten valt de 1-0 via topschutter Khalid. Trage eerste helft met Real wel beter maar na een fout van Azzimani komt een speler van Antwerpen alleen voor doel en 1-1 op het bord, tevens ook de ruststand!

Direct na de rust een fout op Khalid, net buiten het penaltygebied en mooi binnen getrapt door Plompen.

De bezoekers uit Antwerpen willen de thuisploeg vastzetten, maar keeper Witvrouwen bezorgt de bal na een mooi ingestudeerd nummertje via Khalid en Hermans op Bomboi die alleen voor doel beheerst de 3-1 afwerkt! Dan krijgt nieuwkomer Zifidine zijn eerste speelminuten en met mooie individuele actie komt hij alleen voor doel, legt hem breed voor Khalid die de 4-1 op het bord zet. Antwerpen met een vliegende keeper en direct afgestraft door Bomboi die zijn 2e van de avond binnen schiet:  (5 – 1).

Opnieuw Zifidine, mooie actie samen met Kevin Vanderauwera, een tweetje en Zifi beheerst binnenkant paal en eindstand op 6-1 brengt. Het Real van de 2 de helft was al een pak beter dan voor de pauze en een verdiende overwinning tegen een zwakke tegenstrever die de laatste 2 weken nochtans een 6 op 6 haalde!

Real Noorderwijk speelde met:  Witvrouwen, Van De Auwera, Issam, Khalid, Bomboi, Plompen, Hermans, Zifidine, Azzimani en Van Bael.